Fleetwood Mac – Behind The Mask (EU90)

Fleetwood Mac – Behind The Mask, Vinyl, LP, Album, Stereo, Europe 1990. Exellent shape.

PrisNOK325,00 inkl. mva.
På lager
  • Produktinfo
  • Produktanmeldelser (0)

Fleetwood Mac – Behind The Mask

Label: Warner Bros. Records – 7599-26111-1, Warner Bros. Records – WX 335, Warner Bros. Records – WX335
Vinyl, LP, Album, Stereo
Country: Europe
Released: 1990
Genre: Rock
Style: Pop Rock


A1   Skies The Limit 3:45
A2   Love Is Dangerous 3:16
A3   In The Back Of My Mind 7:01
A4   Do You Know 4:18
A5   Save Me 4:13
A6   Affairs Of The Heart 4:20
A7   When The Sun Goes Down 3:17
B1   Behind The Mask
Guitar – Lindsey Buckingham
Guitar – Lindsey Buckingham
B2   Stand On The Rock 4:01
B3   Hard Feelings 4:51
B4   Freedom
Percussion – Asanté*
Percussion – Asanté*
B5   When It Comes To Love 4:05
B6   The Second Time 2:31

Skriv en produktanmeldelse og del dine erfaringer med dette produktet med andre kunder.