Various – Now That’s What I Call Punk & New Wave (2xlp) Colored 2021

2 x Vinyl, LP, Compilation, Pink Translucent, UK 2021.

PrisNOK475,00 inkl. mva.
På lager
Now! 122
  • Produktinfo
  • Produktanmeldelser (0)

Various – Now That’s What I Call Punk & New Wave

Various - Now That’s What I Call Punk & New Wave album cover
Label: Sony Music – LPNNNOW122, EMI – 0194399460917
Series: Now That's What I Call Music!
2 x Vinyl, LP, Compilation, Pink Translucent
Country: UK
Released: Jan 21, 2022
Genre: ElectronicRock
Style: New WavePunk


A1 The Clash London Calling
A2 The Undertones Teenage Kicks
A3 The Stranglers No More Heroes
A4 Siouxsie And The Banshees* Hong Kong Garden
A5 The Rezillos Top Of The Pops
A6 Ramones Sheena Is A Punk Rocker
A7 The Members Sound Of The Suburbs
A8 The Ruts Babylon’s Burning
A9 Iggy Pop Lust For Life
B1 The Jam Going Underground
B2 The Police Can’t Stand Losing You
B3 The Boomtown Rats Rat Trap
B4 Blondie Hanging On The Telephone
B5 Pretenders* Brass In Pocket
B6 X-Ray Spex Gem Free Adolescents
B7 Jonathan Richman & The Modern Lovers Roadrunner
B8 The Runaways Cherry Bomb
B9 Jilted John Jilted John
C1 The B-52's Rock Lobster
C2 Devo Whip It
C3 The Flying Lizards Money
C4 Squeeze (2) Cool For Cats
C5 XTC Making Plans For Nigel
C6 Tom Robinson Band 2-4-6-8 Motorway
C7 Joe Jackson Is She Really Going Out With Him?
C8 Patti Smith Because The Night
D1 U2 I Will Follow
D2 Skids Into The Valley
D3 Adam & The Ants* Dog Eat Dog
D4 Dexys Midnight Runners Geno
D5 Ian Dury & The Blockheads* Hit Me With Your Rhythm Stick
D6 Martha And The Muffins Echo Beach
D7 The Cure A Forest
D8 Joy Division Love Will Tear Us Apart

Skriv en produktanmeldelse og del dine erfaringer med dette produktet med andre kunder.