Mogwai ‎– As The Love Continues (LTD - Blue vinyl) 2021

2 × Vinyl, LP, Album, Limited Edition, Blue colored, Scandinavia 2021. Limited «Nordic Blue» edition in gatefold sleeve. (download code card included)

PrisNOK375,00 inkl. mva.
På lager
  • Produktinfo
  • Produktanmeldelser (0)

Mogwai – As The Love Continues

Mogwai - As The Love Continues  album cover
Label: Rock Action Records – ROCKACT140LPN, Rock Action Records – ROCKACT140LP
2 x Vinyl, LP, Album, Limited Edition, Blue
Country: Scandinavia
Released: Feb 19, 2021
Genre: Rock
Style: Post Rock


A1   To The Bin My Friend, Tonight - We Vacate Earth
A2   Here We, Here We, Here We Go Forever
A3   Dry Fantasy
B4   Ritchie Sacramento
B5   Drive The Nail
B6   Fuck Off Money
C7   Ceiling Granny
C8   Midnight Flit
French Horn – Jon Fridmann
Performer [Strings And Additions] – Atticus RossKirk Hellie
C9   Pat Stains
Alto Saxophone, Vocals – Colin Stetson
D10   Supposedly, We Were Nightmares
D11   It's What I Want To Do, Mum

Skriv en produktanmeldelse og del dine erfaringer med dette produktet med andre kunder.