Buddy Holly – The Buddy Holly Story Volume II (UK60's)

Vinyl, LP, Compilation, Mono, UK 196?, close to EX-

PrisNOK275,00 inkl. mva.
På lager
LVA 9127
  • Produktinfo
  • Produktanmeldelser (0)

Buddy Holly – The Buddy Holly Story Volume II

Buddy Holly - The Buddy Holly Story Volume II album cover


Label: Coral – LVA 9127
Vinyl, LP, Compilation, Mono
Country: UK
Genre: RockPop
Style: Rock & RollRockabilly


A1   Peggy Sue Got Married
A2   Well....All Right
Written-By – B. Holly*J. Allison*J. Mauldin*N. Petty*
A3   What To Do
A4   That Makes It Tough
A5   Now We're One
Written-By – Bobby Darin
A6   Take Your Time
B1   Crying, Waiting, Hoping
B2   True Love Ways
B3   Learning The Game
B4   Little Baby
B5   Moondreams
B6   That's What They Say

Skriv en produktanmeldelse og del dine erfaringer med dette produktet med andre kunder.