Michael Bublé – Christmas

Michael Bublé – Christmas, Vinyl, LP, Album, Reissue, 180 Gram, Europa2015.

PrisNOK275,00 inkl. mva.
På lager: 3 stk.
På lager: 3 stk.
Reprise Records – 9362-49349-9
  • Produktinfo
  • Produktanmeldelser (0)

Michael Bublé – Christmas

Label: Reprise Records – 9362-49349-9
Vinyl, LP, Album, Reissue, 180 Gram / New-Mint
Country: Europe
Released: Oct 23, 2015
Genre: Jazz
Style: Easy ListeningSwing


  • A1 It's Beginning To Look A Lot Like Christmas
  • A2 Santa Claus Is Coming To Town
  • A3 Jingle Bells
  • A4 White Christmas
  • A5 All I Want For Christmas Is You
  • A6 Holly Jolly Christmas
  • A7 Santa Baby
  • A8 Have Yourself A Merry Little Christmas
  • B1 Christmas (Baby Please Come Home)
  • B2 Silent Night
  • B3 Blue Christmas
  • B4 Cold December Night
  • B5 I'll Be Home For Christmas
  • B6 Ave Maria
  • B7 Mis Deseos / Feliz Navidad
  • B8 Michael's Christmas Greeting

Skriv en produktanmeldelse og del dine erfaringer med dette produktet med andre kunder.