Bruce Springsteen – The Rising

2 x Vinyl, LP, Album, Reissue, Europe 2020

PrisNOK375,00 inkl. mva.
På lager: 1 stk.
På lager: 1 stk.
  • Produktinfo
  • Produktanmeldelser (0)

Bruce Springsteen – The Rising

Label: Columbia – 19075978911
2 x Vinyl, LP, Album, Reissue
Country: Europe
Released: Feb 21, 2020
Genre: Rock
Style: Rock & Roll


A1   Lonesome Day
A2   Into The Fire
A3   Waitin´ On A Sunny Day
A4   Nothing Man
B1   Countin´ On A Miracle
B2   Empty Sky
B3   Worlds Apart
B4   Let Be Friends (Skin To Skin)
C1   Further On (Up The Road)
C2   The Fuse
C3   Mary´s Place
D1   You´re Missing
D2   The Rising
D3   Paradise
D4   My City Of Ruins

Sticker, download available
with printed innersleeves

Skriv en produktanmeldelse og del dine erfaringer med dette produktet med andre kunder.