Various ‎– Rock Legends Playing The Songs Of AC/DC (2xlp)

Various ‎– Rock Legends Playing The Songs Of AC/DC, 2 × Vinyl, LP, Compilation, 180 Gram, Germany2013.

PrisNOK275,00 inkl. mva.
På lager: 3 stk.
På lager: 3 stk.
N 79 002
  • Produktinfo
  • Produktanmeldelser (0)

Various ‎– Rock Legends Playing The Songs Of AC/DC

Delta Entertainment ‎– N 79 002
2 × Vinyl, LP, Compilation, 180 Gram
BE   5055551790028


A1 Great White Sin City 4:54
A2 Angry Samoans Highway To Hell 3:26
A3 Joe Lynn TurnerPhil Collen Back In Black 4:29
A4 Birmingham 6 Thunderstruck 5:15
A5 Crash Kelly Shot Down In Flames 3:24
B6 LemmyJake E. Lee It´s A Long Way To The Top 5:36
B7 Dee SniderScott Ian Walk All Over You 4:52
B8 John CorabiBruce Kulick Shake A Leg 4:20
B9 Sebastian BachKelley Deal T.N.T. 3:33
B10 Pat Travers Whole Lotta Rosie 3:36
C1 Bang TangoFred Coury Shoot To Thrill 5:21
C2 Groovie Ghoulies Rock ´N´ Roll Damnation 3:03
C3 16 Volt Dirty Deeds Done Dirt Cheap 4:38
C4 Whitfield CraneKlaus Eichstadt Live Wire 5:49
C5 Quiet Riot Highway To Hell 3:58
D6 Dave Meniketti Night Prowler 5:41
D7 Stephen PearcyTracii Guns Whole Lotta Rosie 4:17
D8 Psychopomps Badlands 4:40
D9 Agression Touch Too Much 3:04
D10 Jetboy (3) You Shook Me All Night Long 3:38

Skriv en produktanmeldelse og del dine erfaringer med dette produktet med andre kunder.