Joni Mitchell – At The New Vic

2 LP Import 2021

PrisNOK349,00 inkl. mva.
På lager: 5 stk.
På lager: 5 stk.
2C8763 (Be)
  • Produktinfo
  • Produktanmeldelser (0)

Joni Mitchell – At The New Vic 

Label: Parachute Recording Company – PARA348LP
2 x Vinyl, LP
Country: Import
Genre: JazzRockPop



Data provided by Discogs.
  • A1 Free Man in Paris
  • A2 You Turn Me On, I´m A Radio
  • A3 The Same Situation
  • A4 Just Like This Train
  • A5 Rainy Night House
  • B1 People´s Parties
  • B2 All I Want
  • B3 For The Roses
  • B4 Blue
  • B5 The Last Time I Saw Richard
  • C1 Cactus Tree
  • C2 Big Yellow Taxi
  • C3 A Case Of You
  • C4 Cold Blue Steel And Sweet Fire
  • D1 Trouble Child
  • D2 Help Me
  • D3 Car On A Hill
  • D4 Both Sides, Now
  • D5 Raised On Robbery

Skriv en produktanmeldelse og del dine erfaringer med dette produktet med andre kunder.